Alla inlägg den 16 augusti 2012

Av cecilia - 16 augusti 2012 18:15

Nu är det massor som bara snurrar runt i mitt huvud så jag har inte ens haft orken att blogga även om jag borde. Igår var jag på jobbet på förmiddagen för info om kommande termin och lite fotografering. Det var trevligt att träffa alla kollegor igen och det kändes bra. Jag har också gjort så att jag tagit tjänstledigt hela nästa vecka för att kunna vara med sonen i skolan och lite på fritids för att han ska komma in i det igen och det inte ska bli helt fel direkt.



VAr ju mycket strul just på fritids tyvärr i våras. Det kommer att bli en tuff höst, men vi ska kämpa. Jag kommer att dela upp mina 70% på fem arbetsdagar för att försöka få några kortare dagar istället så kanske det inte ens behöver blir fritids varje dag och inte så långa dagar på fritids.


Idag har det varit fullt upp. Min fina gudson och hans lillasyster var här och de sprang i vattenspridaren och hade kul. Vi spelade krocket också. Riktigt mysigt. Han är så fin. Han blir elva år i år så det är kul att han vill komma hit till mig ibland ändå. :-)


Jag känner lite panik för imorgon är det dags för samtal hos x igen och jag har ju inte varit där på över en månad nu då hon haft semester. Känns bra att få träffa igen samtidigt som det känns jobbigt för då ska allt skit upp igen.. Men det är ju förvisso bra... Nu ska jag in i duchen och sen blir det lugnt. kram





Ovido - Quiz & Flashcards