Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av cecilia - 23 augusti 2012 16:42

Jaha är barnen igång i skolan. Det har gått bra i klassrummet för sonen, men han hakar lätt på när det är något trams tyvärr.. Men visst så är ju alla barn. Han gör dock det han ska och tycker det är roligt. Rasterna är det ganska stimmigt på och det svärs en hel del.... :-(


Nu har vi varit på fritids lite i två dagar också och det blir nog bra...... Bara så himla livligt där med mycket barn och mycket viljor. Som det är så har sonen nu haft ont i huvudet varje dag när vi kommit hem så... Får väl se hur det blir. Har förmodligen med hans öron att göra. Vi ska ju kolla allt sådant också nu. Blir mycket som händer i september, men det känns skönt ändå som jag skrivit innan..


Dottern stortrivs i trean! Hoppas det håller i sig och än så länge har det gått bra mellan tjejerna..


Dock så är hon ganska uppnosig och vill hävda sig här hemma. Vi försöker att prata med henne och göra saker med enbart henne för att hon också ska känna att hon får rätt sorts uppmärksamhet. Men lätt har vi inte det här hemma nu.


På måndag börjar jag jobba och det är blandade känslor.. Men jag får ta en dag i taget och hoppas att jag fixar det. Just nu hade jag bara velat vara hemma .. Maken sa igår att jag nog skulle varit hemmafru och ärligt talat. Ja, det hade varit ganska skönt. Men det går inte som det ser ut idag och troligen aldrig... Tänk att vara hemmafru och bara få ägna mig åt blingo. Då kommer jag ändå ut och träffar folk. :-)


Men, samtidigt så gillar jag att jobba.. Ja,ja det är som det är nu och det är tungt..... Mycket tjafs mellan mig och maken också tyvärr.... :-( Men det är nog inte så konstigt...

Ovido - Quiz & Flashcards