Alla inlägg den 27 augusti 2012

Av cecilia - 27 augusti 2012 18:52

Nu har det varit mycket på en gång och jag har varit så trött så jag har knappt haft orken att tänka... Ja, det har varit mycket saker som har varit trevliga, men det tar mycket energi.


I fredagskväll var vi inne hos grannarna som är 62 och 65år och hade grillkväll. Mycket trevligt! Det är så härligt att kunna umgås med folk utan att åldern spelar någon roll! :-)


I lördags var jag och Maken ensamma på bröllop. Det var så underbart att få tid för bara oss utan barnen. Mamma var snäll som vanligt och ställde upp som barnvakt och det tackar inte barnen nej till! :-) Det var ett underbart bröllop där pappan ledde fram sin dotter till altaret och där stod blivande maken och väntade. Detta fick mig att bli väldigt tårögd då det var precis så jag ville ha mitt bröllop, men då var inte min pappa i livet så... Men jag är mycket nöjd med mitt bröllop ändå för resten var perfekt.


Men nog om det vi hade en trevlig eftermiddag och kväll och i söndags så var jag iväg och visade upp mina blingokläder för denna säsongen. Så kul och trevligt. Jag lever verkligen upp när jag är iväg och visar våra underbara kläder.


Idag var det dags för första jobbedagen och jag har ju varit så arg över mitt schema, men har lyckats ändra det lite så det känns bättre. Sen får jag ta och känna efter nu i några veckor hur det känns. Men idag kändes det så härligt att vara tillbaka i den underbara gemenskapen som finns på skolan och "min" ena elev som nu börjat nian (haft han sedan han gick i sjuan) var så glad över att ha mig tillbaka. :-)


För sonen hade det gått relativt bra i skolan, men det hade varit kämpigt sista timmen och lite tjafs tydligen, men var inte bara han. När jag kom och hämtade på fritids så ville han inte hem. :-) Det kändes bra.


Dottern är överlycklig för hon har fått sin första engelskläxa idag! :-))) Kul så länge det håller i sig.


Nu blir det en lugn kväll och jag lär sova gott inatt.

Ovido - Quiz & Flashcards