Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av cecilia - 21 augusti 2012 16:01

Nu är det jobbigt, riktigt jobbigt.... Det bara trycker i bröstet på mig.... Ångest kallas det.... Ja, för er som inte vet....

Jag är rädd för att många vet hur det känns och att det inte bara är något jag säger för att någon ska tycka synd om mig utan det känns verkligen och jag hatar det!!!!!


Varför känner jag så här... Jo, dels för att jag var och hämtade schema på jobbet igår och det var inte alls som jag tänkt mig , men har mailat nytt förslag till chefen så får vi se. Inte mycket jag ändrade , men det jag ändrade känns bättre... Jag ska ha en av mina gamla elever som jag haft sen han gått i sjuan och nu ska han börja i nian och sen ska jag ha en ny kille som går i åttan plus att jag ska stötta i en hel klass som går i sjuan några timmar i veckan.. Får väl se hur det känns.. Vill ju egentligen inrikta mig enbart på dessa två killarna, men.....


Jag är lite för feg för att ryta till och lite för snäll tror jag... Men som sagt känner jag att lasset blir too much så måste jag säga till.


Sonen och dottern har varit första dagen i skolan idag igen. Dottern har börjat trean och fått ny lärare. Det har gått jättebra och så har hon fått gå längre skoldag idag samt åkt buss till grannbyn för att ha syslöjd med en  helt ny lärare på en helt ny skola. Så visst har hon haft en spännande skoldag.


Själv var jag med sonen i skolan i förmiddags och det gick bra. Det hade varit lite bråk sen på rasten tyvärr.. men... Annars hade det gått bra i klassrummet och så. Blev också väldigt glad för hörselpedagogen har varit där och besökt skolan och de har fått nya bänkar och stolar till klassrummet som är kanonbra för alla men helst för Emil och hans öron!! känns bra att det händer något på den fronten. Även all personal har blivit informerade på ett kanonbra sätt med tips och dylikt. :-)


Nu ska jag gå och vila för är totalt slut idag.... :-((((((((((((((((((((((((((((((((( kram

Ovido - Quiz & Flashcards