Alla inlägg den 19 augusti 2012

Av cecilia - 19 augusti 2012 16:42

Gud så trött jag är.................... Det är olidligt nu. Jag förstår att sonen är riktigt stressad nu över skola och fritids. Jag är glad att jag tog beslutet att vara med en hel del denna veckan och när jag inte är med så är jag hemma och i närheten och tillgänglig hela tiden!! Vi är lediga imorgon också och sen kör skolan igång 8.15 på tisdag. Jag hoppas så att det kommer att gå bra för båda barnen.


Jag är helt slut nu och det känns som att det spelar ingen roll vad jag säger eller gör för ingenting fungerar på min goa son längre tyvärr. JAg har snart gett upp... Men det ska jag inte göra!! Dessutom kommer det att bli bra med mer struktur på dagarna.


Alla är så trötta också på grund av värmen så det hjälper ju inte heller till.



Det jag är glad över är att sonen är så nöjd med sitt nya rum som är mycket större än sitt gamla. Han är så duktig och sover så gott där också trots att det ligger i en helt annan del av huset än där vi andra ligger och sover. :-)


Kram på er. Skriver mer när orken finns. Lär bli en hel del skolprat nu i veckan. Imorgon ska jag in en sväng på jobbet och få ett preliminärt schema också så de har på fritids och så att sonen och dottern vet när det är fritids.

Ovido - Quiz & Flashcards